Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 iulie 2010

Simplu:1

Da....probabil...de ce gri....griul este culoarea care din punctul meu de vedere defineste statea de spirit a romanilor in acest moment.
Din clipa in care suntem mai mult interesati de vestimentatia anumitor persoane publice, de ceea ce consuma ele la o cafenea, unde merg in vacanta, care este noul iubit al nu stiu carei fete(din nou persoana publica) si mai ales cati bani are acesta...intrebarea mea e una simpla, de unde reusim sa avem atat de mult timp liber pentru a afla toate aceste lucruri?!
Sa nu mai spun de faptul ca zilnic, auzi de la mama, tata, fratele, sora , iubitul, iubita, prieteni dar si de la colegi:" ce frumos e in strainatate, cat de curat e acolo, cat respect" pentru ca mai apoi, in urmatoarele momente sa vedem cum macar una din aceste persoane , arunca o hartie in plina strada, devine agresiv si irascibil in trafic, vorbeste mult prea tare in autobuz ori pur si simplu isi arata nemultumirea pentru tara frumoasa in care traim,Romania.
Eu incerc in fiecare zi sa depasesc acest zid, sa privesc cu incredere in mica noastra Romanica, si sa lupt pentru a putea face ceva aici.
De luni pana vineri de la ora 13:00 pana la 14:45 sunt realizatoarea emisiunii "La amiaza" pe http://www.tv6.ro/. Incerc sa aduc oameni care chiar au ceva de spus, de la care cu totii putem invata lucruri minunate, pentru a evita pe cat se poate cancan`ul ce se cauta in aceste momente in Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu